Midsommar

Igår hade jag en mycket trevlig midsommar med delar av släkten, och trots att alla var mer än tre gånger så gamla som mig så hade jag det väldigt roligt!

Det bjöds på mat, tårta, godis, kubbspel, prat, mycket skratt osv. Sen var det ju fint väder också, vilket var riktigt härligt!
Något mindre härligt var när hunden mökade så illa att vi allihopa trodde att vi skulle dö... Men vi klarade oss undan stanken, och jag måste ändå säga att bortsett ifrån fisarna så är hunden jävligt mysig. 
Det var en mycket trevlig kväll i alla fall!


Sol, bad och så lite choklad

Jobbet bjöd på mycket idag kan man lugnt säga. Det bjöd på en rejäl solbränna (och tro då inte att det är en brun sådan, utan en röd...), en hel del glass, rätt mycket blöta kläder och en fin avslutning med småsimmarna. Asbra var det. Dessutom hade jag två träningar så nu sitter jag här och är trött som bara den. 11 timmar har jag spenderat i och bredvid poolen idag. Inte illa det, eller vad säger ni?

Såhär på kvällen kunde jag inte låta bli att åka iväg till Ica och handla lite godis, jag var så sjukt sugen. Sen åkte gitarren fram också. Mysigt värre!


Future

Nu har jag en dag kvar på jobbet och sen är jag ledig, lycklig och en aning rikare. Det känns bra!
På fredag åker jag till moster för att fira midsommar och på söndag åker jag till Motala för ett litet SM-läger. Kommer bli asnaaaajs!

Mitt andra hem

Hallå i stugan! (Eller lägenheten, grottan, under stenen eller var ni nu bor...)
Idag har jag spenderat alldeles för många timmar på det ställe som jag kallar för mitt andra hem, Fyrishov. 
Jag var där mellan 07,00 och 16,00 och mellan 19,00 och 21,00. Räkna timmar får ni göra själva, men att det är galet många, det är ett som är säkert!

Sommarlägret där jag jobbar är i princip detsamma som det var förra året, dvs mycket kul för barnen och mycket jobb för mig. Tur att vi är många ledare i år i alla fall!
Nu blir det till att krypa till kojs om jag ska orka med ännu en dag på badet.
See you later, alligator!

För att vara mig, en mycket speedad helg

Dåligt med uppdatering, jag vet. Men jag har varit lite upptagen i helgen faktiskt.

I fredags så gjorde vi simmare en favorit i repris. Efter träningen hade vi grillkväll och vi såg senare på fotbollen. Och vet ni vad? Det var den första fotbollsmatchen jag har sett i hela mitt liv! Och jag känner att nu när jag har sett en fotbollsmatch så är jag precis lika cool som alla andra. Skönt det i alla fall.

Igår, lördag, så träffade jag Johanna och drog till Fyrishov för att se på Rix FM festival. Det slutade med att vi stog mitt i ett hav av fjortisar som var där för att se på (och inte alls lyssna på) Eric Saade. Det var väl kanske inte riktigt det som var tanken med det hela. Det var de andra artisterna som lockade dit mig, i alla fall.
Men jag kan meddela att min kärlek för Amanda Fondells musik numera är över och att jag har hittat en ny musikvän, la musica de Erik Hassle. För övrigt så är ju faktiskt Broken Door rätt bra med!

På kvällen igår träffade jag Johanna igen. Vi cyklade lite spontant iväg till Gamla Uppsala för att gå på en fest. Det var kul, och dessutom fick jag träffa lite gammalt folk från kunskapsskolan, så det var najs.
Jag åkte i alla fall hem rätt tidigt, och imorse när jag vaknade så åkte jag och pappa iväg för att kolla på ny dator.
Inne på Media Markt ringde Julia och undrade var jag var. Vadå då? tänkte jag, innan jag insåg att jag var försenad till det möte jag hade glömt bort att jag skulle gå på. Aj då, inte bra.
Det slutade väl i alla fall, och jag fick ut det jag behövde av mötet. Nu är jobbet i veckan som kommer noga planerat, och det startar imorgon. Let's rock, känner jag nu. Eller gör jag det?

Tumblr_m5lbeqseub1qjc6jso1_400_large

Dubbelpass och fika

Den här dagen har varit riktigt bra! 
Jag har simmat dubbla pass, varav pass nummer två kändes rätt bra. 

Mellan passen träffade jag Jonas för första gången på typ ett år. Det var riktigt riktigt trevligt! Och så snäll som han är så bjöd han på fika också. Jag tackar Jonas för fika och trevligt sällskap!



Kvällssol

Jag undrar hur det kan stå att mitt förra inlägg publicerades 00:37 när jag skrev det och publicerade det strax innan middagen... Knäppt!

Nu ska jag nog sätta mig på balkongen en stund, det är så soligt och fint där! Najs najs najs!

Time goes fast

Var tog dagen vägen?

Jag vaknade, åkte och vaccinerade mig mot hepatit A och B (inför Spanien) och åkte och simmade. Och nu är klockan redan kvart över 6. Kommer säkert bara hinna äta middag också innan klockan är 9. Så fort går tiden just nu, känns det som åtminstone!

Tumblr_m3gdcgz1vv1r6ipclo1_400_large

Sommarlov

Okej. Så det var det. Mitt första gymnasieår och mitt första år på Celsiusskolan!
Jag bjuder på lite deep-talk.

Från början trodde jag att det skulle bli lite sisådär på skolan och i klassen. Men idag när jag lämnade mina nya vänner och drog mig hemåt efter avslutningen var det ändå jobbigt. Inte för att det är sommarlov och för att jag inte kommer se mina vänner på 2 månader. Utan för att jag inte kommer se dem på 1 år och 2 månader. Helt sjukt känner jag nu, den här Spanien-grejen. Det kommer bli awesome såklart, men jag kommer sakna alla så himla mycket. Hjälp!
Det blir nog bra ändå såklart, jag kommer ha så otroligt kul nästa år. Men det är ändå tur att det är två månader kvar innan jag åker!


Musik


Ibland blir det fel i skallen...

Idag trodde jag nästan att jag hade sommarlov, eftersom alla andra verkar ha det. Men alldeles nyss insåg jag att det ju faktiskt är skola imorgon. Herregud, bra koll jag har.

Idag vaknade jag väldigt sent för att inte göra någonting alls, innan jag drog och gymmade med Emma. Sedan simmade jag en kortis (hade nog blivit längre om en tränare hade varit där...).
Ikväll måste jag nöta in låten som jag ska spela på skolavslutningen på tisdag.
Tur att låten är grym i alla fall!

Minigolf



Här har vi kvällens härliga umgänge!
Vi grillade och hade det mysigt, och sedan drog vi en minigolfrunda. Emma var klart bäst, i alla fall om man ser till vem som hade flest slag!
Det var en rolig kväll i alla fall. Gud vad jag älskar elitgruppen. Love love love!

Live your life

Moa Lignell har släppt en galet bra låt.
Det kan nog faktiskt vara det skönaste jag har hört på länge.
Så underbar!

Moa Lignell – Live Your Life




Home again

Borta bra men hemma bäst!
Det är ett sätt att se på saken. Fast ärligt talat:
Min Mare Nostrum-resa var i alla fall väldigt rolig!

I Barcelona simmade jag helt okej, och sen i Canet gick det lite bättre. Så helt klart en godkänd tävling simmässigt tycker jag!

För övrigt så har vi åkt turistbuss, vandrat längs med stranden på kvällen, ätit ute, shoppat och såklart skojat massor!
Här kommer lite bilder från resan.













Taggad

Igår kväll simmade jag ett bra pass. Det var fokus på två 50:or med hög fart och en av dem gjorde jag snabbare än på tävlingen i Barcelona. Det bådar ju gott inför imorgon!

Däremot märkte vi idag att jag inte är anmäld på bröstsimmet till tävlingen. Istället är jag anmäld på ryggsim... Suck...
Men vi tror att vi har löst problemet, får kolla startlistan ikväll igen. Det löser sig!

Min oförmåga att bli brun...

Det är fett kul att Emma är här i Canet med mig!
Men ärligt talat:
Även det har sina nackdelar...


Solhälsningar

Barcelona är nu över, det var väldigt kul där!
Det har blivit mycket snack och skratt kan jag säga. Det är skönt att Emma är tillbaka också, det är awesome! Simningen gick dock sådär, men jag hoppas kunna fixa till lite teknikgrejer till nu på onsdag då tävlingarna börjar i Canet.
Ha det gött och tänk på att jag har det varmt, soligt och skönt. Pusspuss


RSS 2.0