5 bilder från sumsim










4 bilder från Öregrund










Ett litet avslöjande

Igårkväll blev en mycket lyckad kväll. Vi var nio personer, allihopa simmare, som träffades hos mig och hade en mysig kväll. Matlagningen gick super, speciellt när vi satte Janne på att steka köttfärs. Bra jobb, god tacos!

Det var väldigt spännande att se på simningen på kvällen. Det var dock lite synd att Jennie inte gick till final på 100 bröstsim och att Sarah Sjöström blev 4:a på 100 fjäril. Men bra insatser ändå tycker jag, och det var väldigt kul att se!

Förresten så var det lite roliga saker som kom fram igår. Det är såhär att jag har gått och skaffat pojkvän. Jag och Pierre är tillsammans, vilket såklart är superkul och bland det bästa som har hänt mig!
Ni skulle ha sett de andras reaktioner när de upptäckte det... Haha rätt kul!

Första lediga sommarlovsveckan

Det var en vecka sedan sumsim slutade men det känns som att det har gått längre tid än så. Jag har hunnit träffa folk jag tycker väldigt mycket om, jag har hunnit spendera ett par dagar i Östhammar och Öregrund med ytterligare gott folk, jag har hunnit se på OS-invigningen och jag har hunnit åka ut till landet och vinna över familjen + mormor i poker. Det känns bra. Väldigt bra faktiskt!

Ikväll har jag sett på simning, och det kommer jag göra imorgon bitti när jag vaknar också. Då ska jag nämligen se på min träningskamrat Jennie när hon simmar 100 bröstsim. Det är helt galet, att ha en kompis som deltar i OS liksom. Crazy!

Senare imorgon ska jag och mamma upp till Gränby för att köpa en ny resväska inför Spanien. Sen ska vi handla massor med tacos, för på kvällen kommer simmarna hem till mig för att äta och se på Jennie när hon (förhoppningsvis) simmar semifinal. Det ska bli kul!

Sumsim dag 3

Idag var det dags för 200 bröstsim.
I försöken hade jag 2.45.47, ungefär en sekund ifrån tiden jag gjorde på SM, och blev 7:a till final. Jag var inte jättetaggad på att behöva simma en gång till, men väl på väg till finalpasset var jag glad att jag inte strök mig. Peppad hoppade jag i och simmade 2 tiondeloar snabbare i finalen, där jag också slutade som 7:a. Jag blev galet trött, och de 2 tiondelarna jag tog från morgonen var nog i ren vilja. Det var nämligen mitt sista sumsim-lopp någonsin.
Åtminstone officiellt. Senare bestämde vi att jag ska simma ett extralopp imorgon. Då blir det... tro det eller ej... 50 fjäril!
Det ska bli kul!

Gooold

Jag passar på att snylta lite på Grand Hotels internet, trots att vi bor på andra sidan gatan. Heheh...
Jag måste bara säga att jag är GLAD! 
Igår blev jag svensk ungdomsmästarinna på 100 bröstsim.
Jag vann med tiden 1.13.51, en hundradel över mitt årsbästa. Jag är supernöjd med guldmedaljen, hur kan man inte vara det liksom?



Idag har jag varit ledig vilket har varit riktigt skönt. Imorgon simmar jag mitt sista sumsim-lopp någonsin, 200 bröstsim. Ska bli spännande. Sedan har jag lov!!

SUM-Sim

Idag har jag haft en asskön dag! Jag har bara slappat och myst, så det är najs.
Snart åker jag och simmar den sista träningen innan SUM-Sim. Så taggad nu! 
Blir nog inga fler inlägg innan jag åker, men jag hoppas på internet på plats.
Byye

En bra måndag

Det är inte allt för ofta man får säga så om måndagar. Tur att det är lov!
Idag har jag umgåtts med bästa Johanna på stan hela eftermiddagen. I halvsoligt väder dessutom, trots regn i prognoserna. Mycket bra! Jag fick med mig en billig och fin skjorta från rean hem också, fast jag lovat att inte handla nåt. Attans! Jaja, fin var den i alla fall. Det dyker säkert upp en bild på den senare.

Simningen gick bra. Efter träningen gick vi sumsimmare och spelade minigolf. Banan var bucklig, skyller jag min klumpighet på. Men det gick ändå helt okej, särskilt när det började spöregna. Då tappade de bättre spelarna fokus och blev rätt dåliga, medan jag låg kvar på min helt-okej-nivå. Helt okej liksom!



Här är en bild på Johanna och mig från förra året.
 

Lördagsgott

Det blev ju faktiskt sol idag, åtminstone till en början. Det var skönt, så jag passade på att lägga mig ute på gräsmattan och sola lite. Där ute somnade jag i alla fall efter en stund och senare vaknade jag av att det var kallt. Det var helt mulet. Så kan det gå...

Mormor är här på besök med, och hon bjöd oss på en mycket god middag med efterrätt. Och lite pengar bjöd hon på också. TACKTACKTACKTACKTACK :))

Nu sitter jag och äter upp mammas godis, hehe. Det gick inte så bra för mig med "jag ska vara supernyttig de tre sista veckorna innan sumsim". Skitsamma säger jag nu. Mår magen bra mår kroppen bra!

Nyklippt och nyvaccinerad

Tjenis penis!

Tog ett vaccin idag, och sprutan gjorde ont. Sköterskan måste ha prickat fel eller så. Jaja, nu känns det inget åtminstone. Bra det. 
Kvällen har jag spenderat framför datorn och TV:n på landet. Jag hade lika gärna kunnat vara i stan känner jag nu, men är det bra väder imorgon så är det ju najs här ute. Hoppas på sol!

Jag vågade mig på att klippa mitt eget hår litegrann under eftermiddagen också. Det var så slitet och jag är för pank för att gå till frisören. Jag hoppas inte det kommer synas att det är egenklippt, det vore lite awkward. Jag är ju inte helt bra på sånt där... hehe. Men jaja, om det nu skulle se förjävligt ut så växer det ju ut i alla fall!

Nu är jag supertrött och ögonen sluter sig själva lite då och då. Tror jag ska sätta på lite Grey's, man vill ju inte somna redan! 




Fredag den trettonde juli

Imorse var det till att stiga upp tidigt - igen!
Simning 7.30-9.00 och där körde jag några maxlopp. En hundring och en 50:a blev det (bröstsim såklart), med 2 minuters vila mellan.
Det gick helt okej och om ni så mycket som frågar mig om jag fick syra i armar och ben så slår jag er, åtminstone i tanken...

Strax ska jag ner på stan och vaccinera mig för sista gången innan Spanien, och senare åker jag ut till landet.
KAN DET INTE VARA BRA VÄDER, PLEASE?
Nej tydligen inte. Och inte kommer det bli mycket bättre imorgon heller, för jag dödade just en spindel. Skyll på mig om det regnar imorgon!

Det går bra nu

Hade en asbra dag igår. I like it!
Idag vaknade jag upp glad men lite trött, och tog mig snabbt iväg till Fyrishov klockan 7.30 imorse. Där simmade jag ett pass på 3100 meter inklusive 8*100 F3. Det gick väldigt bra, så jag är nöjd! Sista passet i gymmet innan sumsim gick också bra. Nu jävlar!
Julia var med och tränade imorse också så det var kul. Sen drog vi ner på stan och kikade lite i affärer. Käkade gjorde vi också. Och tog en liten snackis i solen. Mycket bra, mycket bra!

Jag åkte hem och 3 minuter senare började det att regna. Tur att man har tur ibland då!
Snart ska jag laga middag och sen blir det en lugn och tidig kväll då jag ska simma imorgonbitti. 
En myskväll kanske!
 

Fina Julia!

Diverse

Jag har simmat ett bra pass ikväll, vilket känns super inför sumsim nästa vecka. Idag började toppningen dessutom. Toppning är bäst! Gooosh, I love taper <3

För övrigt så mår jag som en solstråle! Det är jävligt skönt faktiskt. Synd bara att inte solen själv känner för att skina. Men det gör inget. Jag får tänka på Spanien sen. Imorgonbitti är det 48 dagar kvar tills flyget går. Det både skrämmer livet ur mig och gör mig lycklig. Aaah!

Imorgon ska jag spendera dagen i mycket gott sällskap och sen ska jag simma på eftermiddagen. Efter det blir det grillning med mer gott folk. Ska bli kul!

Nu ska jag gå och lägga mig. God natt folket!

Sommar på riktigt

Simning imorse, sen gym med Jennie. Mycket bra var det!
På eftermiddagen satt jag och väntade i en och en halv timme på polishuset för att fixa ett nytt pass. Ser ut som en brottsling på fotot, men ja... Så kan det gå när man inte får le!

Åkte ut på landet idag istället för igår, för igår var det strömavbrott så det blev inte så kul. Men nu är jag här och jag ligger i bikini i solen och ser på Grey's. Mycket bra det med!

 
 

I think I love you better now

En fantastiskt låt. Passar bra om man ska sova.
Själv sover jag för länge sen, men detta är ett tidsinställt inlägg.
Enjoy!


Seg, segare, jag

Hola amigos!
En latare början på dagen än såhär får man leta efter. Jag vaknade vid 11 och allt jag gjort sen dess är att äta frukost och klä på mig. Jag är trött, men jag får ta och skylla mig själv. Har varit uppe lite för länge de senaste dagarna om man säger så.

Igår var det en promenad, en bok och jordgubbar som långsamt tog mig igenom eftermiddagen. Nu blir det musik, väskpackning och sen simning. Ikväll åker jag ut till sommarstugan (får ju inte kalla det landet, säger vissa) ett par dagar. Eller egentligen så blir det väl så att jag sover där och är i stan stora delar av dagarna ändå... Hehe... Så är det när stugan ligger 20 minuter hemifrån!


Svenska skolan

Hej!

Jag har just fått ett mail med min klasslista inför nästa år. Spännande!
Ser ut som att det blir 8 killar och 13 tjejer. Jag hoppas verkligen att det blir bra.
Mindre än två månader kvar nu ju!

Fuengirola_large

Mysfredag

Idag har jag träffat Ylva, och jag måste säga att det var mycket trevligt och efterlängtat.
Nu blir det food och film med simmarna. Göööött!

Hjälp i gymmet

Ojojoj vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon!
Idag blev jag skjutsad ut till Bosön i Stockholm för att få lite hjälp med styrketräningen av en bra instruktör.
Jag kan säga att det var otroligt bra att jag åkte dit, för det var en hel del saker jag fick lära mig. Mycket bra det där! Dessutom var det skitjobbigt så jag är helt säker på att den träningen kommer ge mig någonting, om inte massor!
Det var najs, och nu ska jag spendera kvällen framför datorn och Grey's Anatomy säsong 3. Så braaaaaa!

Träning

Jag är nöjd med dagens träning.
Jag kom till Fyrishov och gjorde en riktigt bra uppvärmning för en gångs skull. Nu framöver blir det så varje pass (ska jag försöka med i alla fall). Sedan simmade jag 3500 bra metrar med fokus på 12x100 bröstsim fart 3, och det gick helt okej såhär efter toppningen. Och tro det eller ej, men jag strechade faktiskt efteråt, vilket också måste bli en sak som jag gör efter varje träning.

Något säger mig att SUM-Sim blir bra. Riktigt bra. Håller tummarna för det åtminstone!

En dag på stan

Sådana dagar som idag gillar jag mycket!
Jag vaknade upp till fint väder på landet och blev skjutsad in till lägenheten i stan. Vid lunchtid åkte jag ner på stan för att träffa Josefine Norlin. En av de skönaste personerna jag känner, definitivt! 
Det var asbra, och dessutom fick jag med mig ett fint och framförallt skönt linne hem. Likey likey.
Och just som jag kom att tänka på att Ylva har kommit hem från ett år i Kanada så mötte jag någon jag kände igen allt för mycket. Ylva såklart! När man talar om trollen... Så underbart att alla är hemkomna nu från sina utbytesår. 
Snart är det min tur att åka iväg. Hihi...


SM-vecka

Hej och förlåt om jag har skrämt livet ur er genom att inte skriva något inlägg på över en vecka. Jag är inte död, jag lovar er. Här har ni den riktiga anledningen:

Förra söndagen åkte jag och mina simmarpolare iväg till Motala för att ha ett litet precamp inför SM. Regnigt var det  till en början men det blev bättre mot slutet. Lägret varade bara i två dygn och sedan drog vi till Norrköping för själva SM.
Tävlingen var jävligt rolig faktiskt, och det var superbra stämning. Alla US:are simmade bra dessutom vilket var kul.
Vädret var på topp större delen av tävlingen också. Härligt härligt!

Jag kom hem med en fjärdeplats på JSM och ett nytt pers på 50 bröstsim, 33.18. Min tid på 200 bröstsim var dessutom bättre än vad jag gjort de senaste två åren. Riktigt kul!
Klubben kom i övrigt hem med 3 JSM-medaljer, allihopa av Emma, och 4 SM-medaljer av Jennie och Emma. OCH inte nog med det. Jennie satte också ett nytt svenskt rekord på 50 bröstsim. Coolt och bra jobbat tycker jag!

RSS 2.0